Kitchen_V1_READY

Домовете, също както и хората, имат душа и лице, в които се отразява тяхната вътрешна същност.“

Александър Дюма

Kitchen_V1_READY

КОИ СМЕ НИЕ

Канатицата е древен славянски символ, който в различни конфигурации има различни значения, които обаче са винаги свързани с общността. Затова именно тя със значението си за род е в основата на “Канатица Дизайн Студио”. Обогатена е с един допълнителен елемент, който да опише по-добре мисията ни, а именно да създадем мост между минало и настояще, създавайки хрумки неподвластни на времето.

Кристияна Брънзалова

Основател | Архитект | Дизайнер

Архитект по образование, но нещотърсач по душа. Следва “Архитектурен дизайн” в Англия и Италия, но любовта й към старата българска архитектура, я връща обратно в родината. Създава фондация “Даскал Брънзалов”, която има за цел да изследва и опазва сгради с отличителна архитектурна стойност. Вярва, че архитектурата трябва да бъде преживяна с колкото се може повече сетива. Ако можеш да накараш с думите си човек да се докосне до сграда в другия край на света – значи си си свършил добре работата.

Силвия Скубарева

Младши Интериорен дизайнер

email: sylvia@kanatiza.eu

Любител на изкуството, спорта и музиката, с еклектичен вкус към живота. С други думи казано – обича да тича, без да я гонят! 

Завършва НБУ през Февруари 2024-та година, а Май вече е част от екипа ни, като това е първото й професионално работно място.

Елизабет Петрова

Стажант Интериорен дизайнер

 

Еллина Тончева-Катинич

Художествен ръководител
Фондация “Даскал Брънзалов”

Любовта й към изкуството в архитектурното пространство произлиза от специалността й в Националната художествена академия, а именно Стенопис. В момента е учител по изобразително изкуство, като едновременно с това е и графичен дизайнер, защото споделя идеята, че миналото и настояще винаги трябва да вървят ръка за ръка.

Николина Михайлова

Професионален организатор

Пътешественик по душа и юрист по образование, тя намира призванието си в това да помага на другите да създават мир и спокойствие у дома. Живее и работи според максимата, че домът е отражение на хората, които го обитават.

Свържете се с нас

Адрес: гр. София, ул. Детелин Войвода 16 А Офис 3

0878 737 947
info@kanatiza.eu
www.kanatiza.eu

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име