УСЛУГИ

Няма идентични проекти, но ние сме се постарали да предвидим всички възможни начини, по които може да сме ви от полза, независимо дали искате само консултация, или цялостно архитектурно планиране и изпълнение до ключ. Също така предлагаме и помощ на колеги дизайнери с направата на визуализации, за моментите, когато са претрупани с работа. А за откривателите по душа, може да предложим незабравимо преживяване с добавена стойност.

ВИЗУАЛИЗАЦИИ

Помагаме на дизайнери и клиенти да видят, какво се е зародило в главата им! Можем и като снимка, можем и като виртуална разходка. Ти си шефа!

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Имаме дългогодишен опит в създаването на интериори за различни хора. Вече знаем кои са най-устойчивите материали и похвати и работим с изключително добри професионалисти, които да завършат проекта ти до ключ. Можем и на теб да покажем!

АРХИТЕКТУРА

Голямата ни любов завинаги ще е архитектурата. Независимо дали започваме историята на сградата ти от нула или от 1934-та, ние ще сме еднакво щастливи да я напишем с теб!

СЪБИТИЯ

Фондацията ни е научила на едно: споделена история – запомнена история! Затова и обожаваме да правим събития, които обогатяват знанията ни, но и ни забавляват. Ако имаш нужда от едно рамо, за да направиш нещо стойностно за следващото фирмено парти – ние сме твоите хора!

ОРГАНИЗАЦИЯ

Помагаме ти да направиш дома си по-удобен и уютен. Всичко зависи от твоите потребности. Научили сме, че добре организираното пространство е първата стъпка към по-добър живот. Тук сме, за да помогнем!

канатица дизайн студио кристияна брънзалова архитект архитектура Архитектура архитект визуализации интериорен дизайн дизайн проект проектиране брънзалов фондация мисия бузлуджа модернизъм кристияна мебел мебели масив корпус фурнир дървесен матов цвят цветове текстура къща дувар село конструкция трегер щурц чертеж чертаене размер планиране бюджет бюджетиране

СТЪПКИ НА ПРОЕКТИРАНЕ

Ние идваме на място (ако сте в София или Пловдив) – вие ни разказвате за мечтите си.

На база на всичко, което сте ни споделили и показали ние изготвяме ценова оферта с възможен график

След като решим, че много сме си допаднали и искаме да работим заедно подписваме Договор и започваме работа

Получавате достъп до Стартов пакет, който описва в подробности всички фази на проектиране, които ви очакват. Няма идентични проекти, но ние сме се постарали да изготвим максимално детайлен работен план, за да не се чудите кое след кое идва.

Незадължителна, но важна част от процеса, ако искате да получите това, което е на чертежите и визуализациите.